Van printen en kopieren tot digitaal drukwerk, planafdruk en kantoorbenodigdheden

Over ons bedrijf

Cockaert Copy service is uw printcenter in Lier (Antwerpen) gespecialiseerd in digitaal drukwerk. Met meer dan 25 jaar ervaring zijn wij uitgegroeid tot een uiterst digitaal printcenter en een gevestigde waarde in de sector.

 

Als printcenter onderscheiden we ons door een uitmuntende afdrukkwaliteit gekoppeld aan een zeer hoge afdruksnelheid. Onze enorme productiecapaciteit laat ons toe elke opdracht in een recordtijd en aan zeer competitieve prijzen te verwezenlijken. A4, A3 maar ook grootformaat prints en plots tot 91 cm breed kunnen zowel in kleur als in zwart-wit verwerkt worden.

 

Verder kunnen wij in combinatie met digitaal drukwerk bijna alle mogelijke afwerkingsvormen aanbieden: nieten, perforeren, snijden, plooien, brocheren, inbinden met lijm, bundelen met plastic ringen of metalen ringen. Adrukken cursussen, handleidingen, eindwerken, affiches, flyers, boekjes, visitekaartjes, uitnodigingen, de mogelijkheden zijn enorm. Speciale bedrukkingen zoals op T-shirts, textiel, tassen, puzzels, klokken, muismatjes en stempels zijn eveneens mogelijk.

 

Daarnaast digitaal drukwerk hebben wij ook een enorm aanbod schoolbenodigdheden, kanoorbenodigdheden, papierwaren en printersupplies. Alle vullingen voor Epson HP Canon Lexmark Brother Samsung,... de meest courante zijn steeds in voorraad.

 

Kom langs in onze winkel of mail uw vraag door naar info@cockaert.com

Foto's

Maak kennis met Cockaert Copy Service

*** Je hebt minstens Flash 9 nodig om dit te kunnen bekijken ***
Controleer uw versie.

Zowel in zwart-wit als in kleur beschikken wij over netwerkconnecties met onze productieapparatuur.
Met onze grootformaat kleurenprinter kunnen wij tot 1 meter breed printen op verschillende media.
Ons uitgebreid en geavanceerd machinepark staat voor u klaar om zowel eenvoudige als zeer complexe kopieeropdrachten te voltooien in een recordtempo en aan absolute topkwaliteit.
Ons uitgebreid en geavanceerd machinepark staat voor u klaar om zowel eenvoudige als zeer complexe kopieeropdrachten te voltooien in een recordtempo en aan absolute topkwaliteit.
Automatische of houten modellen in diverse maten, datum- en nummerstempels, duivenstempels. Zowel tekst als logo’s zijn mogelijk.
Met aangepaste transferts en een warmtepers kunnen wij T-shirts en textiel bedrukken.

Digitaal drukwerk:

 

’s werelds beste en snelste technologie staat in onze digitale drukkerij geïnstalleerd om uw printwerk aan topkwaliteit te verwerken.

Fotokopies

 

Vijf zelfbedieningsmachines en een handvol productiemachines staan in ons copycenter klaar om al uw kopieën in een mum van tijd te maken.

School- en kantoorbenodigdheden:

 

In ons bijzonder uitgebreid assortiment papierwaren, kantoorbenodigdheden en printersupplies vind u ongetwijfeld wat u nodig hebt voor uw dagelijkse kantoorbehoeften.

Openingsuren

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag Gesloten

Betalingswijze

  • Bancontact

Cockaert Copy Service

Antwerpsesteenweg 11-13
2500 Lier

Kopieercentrum, printcentrum, copy center te Lier - Cockaert Copy Service

 
03 480 39 75
 
03 488 22 65
 
Bereken route